Hemmottele läheistäsi Salon Helmen lahjakortilla!

Lahjakortin voi noutaa hoitolasta tai tilata sähköpostitse.

Sähköpostilla tilattaessa kortti lähetetään postitse haluamaasi osoitteeseen maksun saavuttua hoitolan tilille. Lahjakortin arvoon lisätään 2€:n toimitusmaksu. Ilmoita sähköpostissa haluamasi hoito/käytettävä summa ja lahjakortin saajan nimi. Vastauksena saat maksuohjeet. Lahjakortti on voimassa 8kk.

être belle -erikoiskasvohoidot

Hoitojen sisällöt vaihtelevat. Tässä listattuna sinulle peruspohja être belle -erikoiskasvohoidoille:

 • Alkupuhdistus
 • Kuorinta
 • Hieronta kasvo-, kaula- ja dekolteen alueelle (ei kaikissa)
 • Ampulli/seerumi
 • Erikoisnaamio, jonka vaikutusaikana käsihieronta
 • Seerumi ja hoitovoide.

Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy kulmien siistiminen. être belle- erikoiskasvohoitoihin voi halutessaan lisätä mekaanisen ihonpuhdistuksen (+ 10€). Asiasta on hyvä mainita aikaa varattaessa, sillä hoitoon tarvitaan tällöin enemmän aikaa.

Väsynyt, eloton ja energiaa kaipaava iho

Kirkastaa ihoa, korjaa ympäristötekijöiden aiheuttamia vahinkoja, kiinteyttää ja kosteuttaa. Kalliimman hoidon kesto ja sisältö eri. Sis. lisäksi erikoisnaamion, kaksi hierontaa sekä C-vitamiini ampullin kotiin.

Sekaiho, kuiva iho sekä ikääntyvä iho.

Vaikutus: Hyaluronic³ kolmiteho: kohotus, kiinteytys ja sileys. Syväkosteuttaa, nuorekkaampi iho.

Akne iho, rasvoittuva iho, sekä sekaiho.

Puhdistaa ihoa ja ehkäisee uusien tulehdusten syntyä sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Kuivalle, ärtyneelle ja herkistyneelle iholle/couperosa iholle

Aikuisen ihon kiinteyttävä tehohoito.

Muut erikoiskasvohoidot

GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on lääketieteellisesti kehitetty, biologinen hoitomenetelmä, joka perustuu luonnosta saataviin kasviainesosiin. Ei sisällä kemikaaleja, haitallisia aineita tai synteettisiä kuorinta-aineita.

Classic 338€ (sisältää kaksi kasvohoitoa + kotihoitotuotteet)

Energy 138€ (sisältää kotihoitoon ampullit)

Fresh Up 99€

Mekaaninen ihonpuhdistus lisämaksulla 10€

GREEN PEEL® saavuttanut erittäin hyviä tuloksia:

 • akne
 • akne ym. arvet esim. onnettomuuksista ja palovammoista
 • laajentuneille ihohuokosille, epäpuhtaalle iholle, talikystoille
 • ennenaikaisten juonteiden muodostumiseen ja veltostuneelle iholle
 • ikääntyvälle, auringon vahingoittamalle iholle
 • hyperpigmentaatiosta kärsivälle iholle.

PRX-T33 yksittäisenä ns. tuhkimohoitona sis. kotihoitotuotteet:

 • kasvot ja kaula 140€
 • kasvot, kaula ja dekoltee 190€

PRX-T33 sarjahoitona:

 • kasvot ja kaula 1. hoitokerta, sis. kotihoitotuotteet sarjahoitoon, 290€ | jatkohoidot 140€ / krt
 • kasvot, kaula ja dekoltee 1. hoitokerta, sis. kotihoitotuotteet sarjahoitoon, 330€ | jatkohoidot 190€ / krt.

PRX-T33 on ainutlaatuinen anti-age -hoitomenetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia tai toipumisaikaa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hoidossa käytettävä PRX-T33-hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, joten hoito on tutkitusti turvallinen iholle. Kansainvälisesti patentoitu koostumus sisältää 33 % TCA-happoa, vetyperoksidia ja 5 % Kojic-happoa.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa valolle. Nopea hoitomuoto vie vain 30 minuuttia ajastasi. Tulokset: vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, sekä kiinteyttää ihoa välittömästi, syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi dermistä tuottamaan uutta kollageenia sekä uudistamaan soluja. Tulokset näkyvät ja tuntuvat välittömästi.

Hoito toteutetaan sarjahoitona, yleensä 4-6 krt viikottain riippuen ihotyypistä, kunnosta ja halutuista tuloksista. Ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla, tulokset ovat yksilöllisiä. Sarjahoidolla saadaan pitkäaikaisia jopa 6-9 kk pysyviä tuloksia, ja sen vaikutuksia voidaan ylläpitää joka toinen kuukausi tehtävällä hoidolla. Ensimmäinen hoito sisältää kotihoitotuotteet joita käytetään sarjahoitokertojen välissä.

Ripset ja kulmat

Muotoilu voidaan toteuttaa joko pinseteillä nyppimällä tai vahalla. Vaha käsittelystä on hyvä mainita hoitovarauksen yhteydessä, jotta voimme huomioida sen valmistellessamme hoitoa. Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien kevyen siistimisen, mutta varsinainen muotoilu on tilattavissa erikseen myös kasvohoidon yhteyteen.

Muotoilu voidaan toteuttaa joko pinseteillä nyppimällä tai vahalla. Vaha käsittelystä on hyvä mainita hoitovarauksen yhteydessä, jotta voimme huomioida sen valmistellessamme hoitoa. Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien kevyen siistimisen, mutta varsinainen muotoilu on tilattavissa erikseen myös kasvohoidon yhteyteen.

Muotoilu voidaan toteuttaa joko pinseteillä nyppimällä tai vahalla. Vaha käsittelystä on hyvä mainita hoitovarauksen yhteydessä, jotta voimme huomioida sen valmistellessamme hoitoa. Kaikki kasvohoidot sisältävät kulmien kevyen siistimisen, mutta varsinainen muotoilu on tilattavissa erikseen myös kasvohoidon yhteyteen.

Ripsipermanentilla saadaan ripset taipumaan pysyvästi ylöspäin, mikä avaa katsetta ja tekee silmistä näyttävät ilman meikkiäkin. Ripsipermanentti sopii sekä lyhyille että pitkille ripsille ja se kestää ripsissä noin 4 viikkoa eli kunnes ripset luonnollisesti uusiutuvat. Uutta permanenttia ei suositella ennen kuin edellinen on kasvanut pois.

Käsihoidot

Kestolakkauksella +19€

Tämä hemmotteluhoito on kokonaisvaltainen hoito käsille ja kynsille. Siihen kuuluu kynsien ja kynsinauhojen hoito, käsien hellävarainen merisuolapohjainen kuorinta, rentouttava pitkä hieronta ihoa hoitavalla öljyllä, tämän jälkeen käsiin laitetaan kosteuttava ja pehmittävä naamio. Käsien ihosta tulee pehmeä ja hoidettu. Hoidon päätteeksi kynnet lakataan.

Hellävarainen merisuolapohjainen kuorinta, rentouttava hieronta ihoa hoitavalla öljyllä. Lopuksi kosteuttava ja pehmittävä naamio joka hellii käsien ihoa.

Muun hoidon yhteydessä 25€

Kynsien hoito

Kestolakkauksen poisto 1€/kynsi uuden lakkauksen yhteydessä

Kestolakkauksen poisto (sis. kynsien hoidon) 35€

Siisti ja pitkäkestoinen lakkaus värillisellä geelilakalla. Pysyvyys noin 2-4 viikkoa, riippuen oman kynnen laadusta ja olosuhteista. Cuccio Veneer Triple Pigmentation Technology - erityinen kolminkertainen pigmentointi takaa ainutlaatuisen peittävyyden, uskomattoman kiillon ja ennenkokemattoman kestävyyden.

Kun kynsien leikkaaminen on itselle hankalaa. Tarvittaessa myös kynsien ohennus lisämaksusta.

Jalkahoidot

Kesto 60 min.

Sis. kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen huoltamisen.

Kesto 90 min.

Sis. kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen huoltamisen, hieronnan sekä kynsien tavallisen lakkauksen.

Kestolakkauksella 85€

Varpaan kynsien leikkaus ja / tai ohennus 15 -30 min.

Kesto 120 min.

Hemmotteleva Helmen jalkahoito on kokonaisvaltainen erikoisjalkahoito. Hoito alkaa jalkakylvyllä, jota seuraa hellävarainen kuorinta, jalkojen kevyt raspaus sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito, lopuksi lakkaus. Tämän jälkeen jalkahieronta aromaattisella öljyllä ja lämpimillä hierontakivillä. Hoito viimeistellään jalkojen ihoa pehmittävällä naamiolla. Jalkojen nauttiessa naamiosta, kädet saavat kyynärpäihin asti ulottuvan hieronnan.

Kesto 45 min.

Rentouttava hoito väsyneille jaloille. Hoito alkaa jalkakylvyllä jonka jälkeen jalkaterien ja säärten hieronta klassisen hieronnan ottein.

 • Kuorinta ja naamio jaloille 20€
 • Kestolakkaus 20€

Vartalohoidot / hieronnat

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, pää ja kasvot, niska sekä kallonpohjan lihakset. Olo on hoidon jälkeen ihanan rentoutunut ja rauhallinen.

Päähieronnalla voidaan saadaan apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasituksiin, stressiin, unettomuuteen, hius- ja päänahan ongelmiin, verenkierron paranemiseen. Hoidolla voi helpottaa myös leukanivelten kiputilat, kasvosäryt, virheellinen purenta joka pahimmissa tapauksissa aiheuttaa tinnitystä sekä niskan särkyä

Hoidossa yhdistyvät käsittely kuumilla ja suloisen siloisilla basalttikivillä sekä lempeät käsin tehtävät hierontaotteet. Kuumat kivet yhdessä hierovien liikkeiden kanssa saavat aikaan syvän rentouden tunteen. Hoidossa väliaineena öljy, joka pehmittää ja ravitsee kuivaa ja karheaa ihoa.

 • 45min, 60€
 • 60min, 69€
 • 90min, 89€

Hoito tehdään samalla periaatteella kuin kasvojen alueelle tehty ihonpuhdistus.

Sis. puhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen sekä mekaanisen epäpuhtauksien poiston ja naamion.

Vahaus / sokerointi

Karvanpoisto sokerilla:
 • on luonnollista, hellävaraista ja turvallista
 • sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille
 • on ihoa hoitavaa -kuorii iholta kuolleet ihosolut ja xylitol kosteuttaa ihoa
 • säännöllisesti käytettynä heikentää karvankasvua
 • tukee kotimaista yrittäjyyttä, kotimainen tuotemerkki!
Karvanpoisto vahalla

Ihokarvojen poisto tapahtuu turvallisesti ja hygieenisesti lämminvahalla.
Vahaus poistaa karvat noin 4 viikoksi, jonka jälkeen ne kasvavat takaisin yleensä heikompina ja harvempina.

Ennen karvanpoistoa
 • Älä kuori ihoa kahteen päivään ennen hoitoon tulemista
 • Älä kosteuta käsiteltävää ihoa samana päivänä kun tulet hoitoon
 • Älä lyhennä itse pitkää karvaa ennen hoitoon tuloa
 • Karvojen tulisi olla vähintään noin 3 mm pitkiä kun tulet karvanpoistoon. Jos olet aikaisemmin sheivannut karvoja, kasvata niitä ennen hoitoa noin 1-2 viikkoa
Karvanpoiston jälken
 • Vältä aurinkoa, saunaa ja hikoilua 12 tuntiin, suihkussa voit käydä normaalisti
 • Vältä kosmetiikkatuotteiden käyttöä 12 tuntiin
 • Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita hoidon jälkeen
 • Mikäli iho punoittaa, käytä rauhoittavaa voidetta
 • Kosteuta ihoa päivittäin ja kuori 1-2 kertaa viikossa, näin estät sisäänkasvaneet karvat

Hinnat sis. ALV 24%. 1.6.2023 (oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään)

Y-tunnus (2185793-5)